torstai 24. syyskuuta 2015

Jikino Kensha no Takamimusubi Go

Kuma palautui meille omistajan terveydellisistä syistä syyskuun 2015 aikana. Kuma on siis lopputulos Japanista tuodun uroksemme Toun ja narttumme Kamin pentueesta syksyltä 2014. Poika tulee siis lokakuun 30 päivä vuoden ikään. Kuma on vallan siisti uros ja peruskäskyt ovat hallussa, mutta kovin jalkava ja löysä herra vielä on. Menköön se iän piikkiin ihan oikeutetusti.
Kuma on nyt oleskellut meillä noin kaksi viikkoa ja herra on osoittautunut myös hyvin seuralliseksi, joskin hieman mörkökautta löpikäyväksi tapauukseksi. Tämä tarkoittanee sitä että illalla varjoja pitää haukkua hieman epäilevästi, mutta kun niitä "vihreitä miehiä" käydään yhdessä etsimässä, ei sieltä varjoista löydykkään mitään.
Olemme pääasiallisesti pitäneet Kumaa nyt vapaalla liikunnalla, pihassa ja metikössä vapaalla jalalla ja so far se on osoittautunut ihan toimivaksi ratkaisuksi. Koska poika on viel nuori, yritän välttää sen varsinaista treenaamista, vaikkakin herra tarvisi selkeästi lihasta lisää luidensa päälle. Mutta lihasmassahan aloittaa kunnon kehityksensä vasta vuoden iän jälkeen, ja herran pitkät jalat varmasti luovat omat haasteensa tuon kehityksen suhteen.
Kumalla on kummatkin pallit ja sillä on yksi pentuluokan näyttelykäynti takana. Poika on nyt myös ilmoitettu Tuulosiin ryhmänäyttelyyn, josta lähdemme hakemaan enemmänkin kokemusta, emme varsinaisesti tulosta. Katsotaan, mitä tuleman pitää.
Kuma olisi tarkoitus tarkistuttaa myös tässä lähitulevaisuudessa, lähinä ajatellen mahdollisia sijoituskoteja. Onhan se mukavampi myös meidän sijoittaa nuori uros, josta tiedämme edes jotain. Kuma tosiaan etsii sijoituskotia, mieluiten aktiivista sellaista. Näemme pojassa potentiaalia kehittyä vielä vaikka ja miksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti