perjantai 12. heinäkuuta 2013

Sadako kasvaa, Helmin juoksut ja muuta sellaista...!

Kuvissa Sadako vauva on 5 päivää vanha. Odotan jo niin innolla neidin saapumista, etten usko sitä itsekkään. Tyttö on tuplannut painonsa jo reilusti ja nauttii äidin hellästä hoivasta. Koetan päivitellä kuvia kasvavasta shikoku vauvasta tänne niin usein kun niitä vain saan uusia kuvia.Taken ja Helmin pentueprojekti etenee hyvin! Helmi (Kukanoksan Aka-Me) aloitti juoksunsa eilen ja matkaammekin ensi viikolla astuttamaan neitiä lauantaina, sunnuntaina, maanantaina ja tiistaina. Kävimme tapaamassa neitiä tiistaina ja nappasimme samalla muutaman kuvan Helmistä. Helmi on oikein näpsäkkä tyttö ja toivon todella, että pentue onnistuu. Yksi narttu pentu olisi määrä jättää nartun omistajien tyttärelle, joka on myös kiinnostunut näyttelyttämään mahdollista neitosta!

Ihana Helmi!
Keskiviikkona meillä vieraili sijoituspoikamme Kaldorei-pentueesta yhdessä omistajansa kanssa. Linus (Jikino Kensha no Malfurion) on kasvanut paljon ja kehittyy kokoajan. Poika on jo meidän Hitoa korkeampi, mikä oli mukava yllätys. Luustonvahvuutta löytyy myös ja mittasuhteet ovat ihan lupaavat. Voimme vain katsoa ja odottaa!


Routa käväisi Juhon kanssa ensimmäistä kertaa kehässä Hämeenlinna KRrrässä tuomarinaan Soile Bister ja oli hienosti ERI1 SA SERT ja ROP! Olen huippu ylpeä meidän miehistä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti