keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Kenneli muuttaa...

...maalle, hyvin maalle! Takaisin kotikonnuille suunnataan, eli Tennilä kutsuu! Tämä tarkoittaa omaa pihaa, metsäplänttiä, juoksuaitausta ja ennen kaikkea omia tiloja pennuille ja koirille. Emme voisi olla enempää innoissamme.

Myös pitkään ja hartaasti odotetut ja toivotut lisäyksemme kenneliimme saapuvat. Shuuko on kasvanut hurjaa vauhtia italiassa, ja saankin ystävältäni Lauralta paljon kuvia tytöstä päivittäin. Olen todella onnekas, kun olen löytänyt näin mahtavan yhteistyökumppanin rodun parista. Kiitos Laura! Vaikkakin neiti on melkolailla vanhaa tuttua Yano linjaa, otan tytön ilolla vastaan. Niille jotka ovat pohtineet tämän tuonnin pointtia, totean vain että en ole aikeissa yhdistää tyttöä suoraan takaisin vanhaan ja samaan! Olen suunnitellut kirjoittavani hieman pidempää postausta shikoku rodusta, sen terveydestä ja linjoista, mutta tutkimustyöni ja faktojen tarkistukset ovat vielä kovin kesken. Jäämme siis odottamaan moista pätkää vielä hetkeksi. Alla kuvia Shuukosta sisaruksineen, kuvat on ottanut Francesco Cozza

Sitten hehkuttamaan seuraavaa tyttöä, joka hänkin on osittain Yano linjainen! Eli Akane! Voisinkin nyt sivuuttaa tuon emän kautta tulevan Yano linjan ja siirtyä tytön isän linjaan suoraan. Tytön isä Kunitaka on vallan ihastuttava tapaus, jonka olen oikeastaan nähnytkin viime vierailullani Japanissa. Herralla on paljon energiaa, mutta kultainen luonne ja kaiken lisäksi hyviksi tutkitut lonkat. Kunitakan isä on Teruhide, joka on myös suosikki shikokuni Kotofusan isä. On siis aivan mahtavaa saada kotiin Kotofusan sukulainen! Sain tänään aamulla Shigerulta kuvan tytöstä, vaikkakin kuvaan mahtuvat myös ihana Chacha ja puolisisko Goji! Kuten Lauraakin, haluan kiittää Shigerua yhteistyöstämme ja ennen kaikkea ystävyydestä ja kaikesta avusta jota hän on minulle antanut!

Tämä sekalainen postaus vaihtuukin shikokuista akitoihin äkkiseltään! Eli odotamme myös uusia tuonteja Puolan ja Japanin suunnilta. Ensimmäisenä Chiya go Sakura no Sono, joka on yhteistyökumppaniltani Karinalta. Tämän pojan vanhemmat ovat kummatkin Japanista tuotuja ihanaluontoisia AKIHO-paperillisia koiria.


Japanista odotamme uutisia ensi kuun alkua ajatellen ja syksyä kohti mentäessä. Ihana Homa-chan paisuu paisumistaan ja toivommekin liekinpunaista poikaa syntyväksi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti