sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Helsingissä Royal Canin Showssa 12.5.2013

Nimi says it all. Olimme siis porukalla eilen Helsingissä KV näyttelyssä. Matkaan lähdettiin hitaasti mutta varmasti. Koska Routa on nyt meillä, pakkasimme akitat takapenkille istumaan ja otimme Taken apukuskin jalkopäähän matkustamaan. Ehdin hukata autonavaimet ja vaikka mitä muuta aamulla ennen kun pääsimme lähtemään. Ajoimme Espoon kautta, johon jätimme Taken hoitoon päivän ajaksi. Jussi Ylhäinen tarjosi meille  kahvit ja aamuleivät samaan aikaan kun Merja puuskutti ympäri huushollia lähtöä valmistellen.
No sitten lähdettiin. Ikäväksemme Tuomarinkartano olijoklo 10.00 AIVAN tupaten täynnä. No ei siinä, pysäköimme varmaan niin kaukaiselle paikalle kun olla ja saattaa, lastasimme tavarat ja koirat yhdessä Jenni Pirisen kanssa kärryille ja lähdimme kohti näyttelypaikkaa. Neo löytyi matkalta, joten pääsimme kaikki sisään muittamutkitta. Pääsimme alueelle, purimme ja kokosimme miljoona käkkiä ja laitoimme leirin pystyyn. Siinä vaiheessa huomasimmekin että kehäthän alkavat kohta. Hirveellä kiireellä kaikki valmiiksi. Jännitin todella Neon esiintymistä, mutta turhaan ;)

Tulokset:
Tuomarina Chantal Mery, Ranska
Urokset:
Razmus Akai Oujisama go NUO ERI1 SA PU-2 vara-SERT+CACIB
Cazador Grande de Oso AVO ERI2
Go Harukos Akihito Yuki AVO ERI1 SA PU-1 SERT CACIB ROP
Kouji VET ERI1 SA PU-3 ROP-VET

Nartut:
Candiad's Aurora Borealis NUO ERI1 SA PN-3 vara-SERT
Vuorenvarman Lilliputti AVO EH2
Vuorenvarman Makeakuinmarenki AVO ERI1 SA PN-2 SERT vara-CACIB
Pandayan Axuki VAL ERI1 SA PN-1 CACIB VSP


Kuvia kehästä

Myös Nomi oli mukana, mutta ilman tulosta :/ Pentuluokassa ollut tyttö tarvitsi kuulema lisää kehäkokemusta. Tyttö on kuitenkin kovin kaunis ilmestys, vaikkakin hieman pienikokoinen. Toivottavasti saan jokusen kuvan näyttelyssä kameran kanssa kulkeneilta. Mutta hieno suoritus Katrilta ja Nomilta kuitenkin, toivotaan ensi kerralla parempaa onnea :))


ROP ja VSP

Routa

Hitoa ei enää kiinnostanut...

Eikä liiemmin Kamiakaan...

Nomi <3

No täähän on jo ihan pelleilyä sanoo Neo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti