sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Huhhuh paljon on kerennyt tapahtumaan viimeisimmästä päivityksestä. Ensinäkin meille on tullut paljon pentukyselyitä, mikä on todella mukavaa :) Paljon ihania ja hyviä kyselyitä! Keep it coming. Toivon että pentue onnistuu suunnitellusti.
Kami ja Hito kävivät Lahti KVssa kasvattaja-tuomari Merja Ylhäisen tuomaroitavana hyvin tuloksin. Hito sai erinomaisen ja voitti luokkansa, mutta ahtaan takaliikkeen takia jäi vaille SA:tä tällä kertaa. Kami voitti luokkansa ja oli hienosti VSP ja sai CACIBin! Tytöllä on nyt viisi CACIBia ja yksi vara-CACIB. Olen tyytyväinen tyttöön, joka on ryhdistäytynyt esiintymisen kanssa huimasti!

Lahti KV tulokset:
Urokset:
H'Hakusen Of Rams Raspel Kensh VAL ERI1 SA PU-1 ROP SERT CACIB
Kaakkomäen Kouji VET ERI1 SA PU-2 ROP-VET

Nartut:
Vuorenvarman Makeakuinmarenki AVO ERI1 
Pandayan Axuki VAL ERI1 SA PN-1 VSP CACIB

(c) Jenni Pirinen

Saimme aikaisemmin tällä viikolla harvinaisia vieraita Seinäjoelta. Manta ja Misla tulivat Tampereelle vierasille vappuna ja samalla kävimme mätsärissä pyörähtämässä. Misla esiintyi hienosti Mantan kanssa ja sijoittuikin PUN2 tuloksin. Suureksi yllätyksekseni myös äiti Kami sijoittui PUN4! Tämä oli meidän ensimmäinen mätsäri sijoituksemme ikinä moisessa tapahtumassa. Misla majaili meillä keskiviikosta perjantaihin, kun Manta meni tiirailemaan näätävauvoja ystävänsä luokse. Neiti oli oikein lupaava akitan alku ja kiltti kuin mikä. Innolla odotamme jo pentuluokkia ja sitä pahemmin virallisia luokkia.
(c) Manta Pihala
Heti seuraavana päivänä kun Misla lähti, vierailian paikan valtasi meidän ihana Routa. Routa matkasi meille Tampere KVn jälkeen, jossa se pärjäsi hienosti!


Tampere KV tulokset:
Tuomari: Erwin Deutscher, Itävalta
UROKSET
Atsushi Go JUN ERI1 SA PU1 SERT ROP
Razmus Akai Oujisama Go NUO ERI1 SA PU2 VASERT CACIB
Kaakkomäen Kouji VET ERI1 SA PU3 ROP-VET

NARTUT
Manekineko JUN ERI2
W'Natsuki Go Tomimopa JUN EH3
Vuorenvarman Yllätysvieras JUN ERI1 SA PN2 VASERT
Candida's Aurora Borealis NUO ERI1 SA PN3 VACACIB
Sachi Halne Wzgórze AVO ERI1 SA PN1 SERT CACIB VSP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti