torstai 28. maaliskuuta 2013

Kaldoreit kasvaa!

Jikino Kensha no Illidan - Jin 
Jin oli alunperin "pieni isoveli". Pieni tumma poika ,joka näki pentueesta ensimmäisenä päivänvalon. Nykyään Jin on ottanut hienosti sisaruksensa koossa kiinni ja kun poikaa viimeeksi näin, herra oli about siskonsa Sansan korkuinen! Vahvaa luustoa näkyisi myös olevan luvassa. Jin on ihana ihmisrakas poitsu, jonka alkuaikojen arkuus on näyttänyt lievittyneen hienosti, kiitos aktiivisen ja määrätietoisen omistajan. Omistajalla on tavoitteena päästä joskus Jinin kanssa TOKO-kehiin, mutta katsotaan miten käy :)

Omistaja: Riku Rohkea, Salo
Jikino Kensha no Maiev - Mitsu 
Mitsu on tullut hyvin paljon isäänsä ulkonäöllisesti. Luonteeltaan tyttö vaikuttaa melko tomeralta ja itsetietoiselta rinsessalta, omistajan macaronit ovat ainakin kerran heilahtaneet nassuun omin luvin. Mitsu oli pentuna sellainen hömelö Hemuli ja meidän silmäämme hieman enemmän emäänsä luonteen puolesta tullut karvalapsi. Mitsu on availlut mätsäri uraansa tässä ihan viime aikoina ja tyttöä tulee varmaankin näkymään ihan virallisissakin kehissä. Mikäs sen mukavampaa :)

Omistaja: Petra Järvikivi, Oulu
Jikino Kensha no Malfurion - Linus 
Linus oli pentulaatikon "lihava lapsi", järkäle joka varmasti on saanut tarpeeksi kohdussa. Ja sai varmasti tarpeeksi myös täällä meillä ollessaan. Muistan ikuisesti pullean pennun erittäin ärhäkällä ja itsetietoisella luonteella. Linus asustaa siis nykyään Eena akitan kanssa ja herran dominoiva luonne on selvästi havaittavissa ainakin vieraiden koirien läsnäollessa. Veli Jin olisi ollut pakko alistaa, tuli mitä tuli! Mutta kyllä herrassa se suloinen puolikin on, niitä pusujen määriä joita kasvattaja sai osakseen. Emälle ei tuntunut kelpaavan :D

Omistaja: kennel Jikino Kensha & Sofia Kyrönperä, Helsinki
Jikino Kensha no Tyrande - Misla
Misla on sijoitusnarttumme ja kasvaa Seinäjoellä kavereinaan neljä frettiä. Mislan ja frettien seikkailuista ollaan päästy jo lukemaan karvakavereiden omasta blogista ja jopa Akita ry:n lehdestä. Misla on sopiva sekoitus emäänsä ja isäänsä, ainakin tähän meneessä. Toivon että Mislasta kasvaa kaunis neitonen. Misla on sisarustensa tavoin aloitellut mätsäri uraansa jonkin verran ja tämä neiti tulee varmasti vastaan kehissä virallistenkin näyttelyiden osilta.

Omistaja: kennel Jikino Kensha & Manta Pihala , Seinäjoki 
Jikino Kensha no Naisha - Rasu
Rasu oli syntyessään pieni, mutta tämäpä ei neitiä haitannut! Täysillä eteenpäin, jos ei voimalla niin tahdolla. Ja tällaisena Rasu on kuuleman mukaan pysynytkin. Ihana tyttö. Koon puolesta neiti on ottanut sisaruksensa kiinni, josta olen ihan huippu iloinen. Paino ja säkä ovat jopa kiirineet joistakin sisaruksista ohi. Rasu oli pentuna jo kaunis ja tälläisenä neiti tuntuu pysyneenkin :) Ilmeessä on todella paljon emää Kamia!

Omistaja: Mikko Valtonen & Miina Kaartinen, Rovaniemi
                     Jikino Kensha no Shandris - Sansa                
Sansa, pieni koira joka luulee olevansa kokonsa puolesta sotanorsun kokoinen ja mahtavuudessansa Hannibalin veroinen. Siinä oli oikeastaan likka tiivistettynä kokonaisuudessansa. Todella kaunis pentu ihmisrakkaalla luonteella. Neiti asustaa puolisiskonsa Hallan ja akita Spartan kaverina tällä hetkellä Helsingissä. Omistaja toivoo Sansasta itselleen tulevaa kantanarttua, mutta katsotaan miten asiat etenevät.

Omistaja: Terhi Luukkonen, Helsinki
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti